BEST AUTO DESIGN - Accesorii din inox, bullbar, rollbar, tuning din stoc si la comanda
Cerere oferta pret


Cauti piese sau accesorii? Click aici pentru a completa datele masinii.


SCUTURI AUTO

Va oferim scuturi auto pentru toate tipurile de masini.
Contactati-ne!

- CATALOG SCUTURI AUTO (xls)

DESPRE SCUTURI

Scuturile metalice sunt executate din tabla de otel de 2 si 3 milimetri,vopsite in camp electrostatic ptr. a evita aparitia ruginii in timp foarte scurt.

Scutul se livreaza impreuna cu schita de montaj in care este reprezentata pozitia fiecarei piese in cazul in care scutul este format din mai multe piese,pozitia fiecarei prinderi si din ce este format kitul de prindere .

Montarea scutului este foarte usoara si fara a intervenii asupra masinii cu modificari.prinderea scutului se face in locurile tehnologice lasate de fabricant.

INTREBARI FRECVENTE ALE CLIENTILOR

SCUTUL ESTE REZISTENT?

DA. Este mult mai rezistent decat unul de plastic.datorita formei si prinderii la un impact major cu un obiect dur opune rezistenta nepermitand apropierea lui de piesele protejate de el .

NU ESTE PREA GREU?

Un scut in functie de autoturism si de prinderile lui cantareste intre 2 si 7 kg. exact ca si cand ati avea 3 sticle de 2,5litri de apa in masina. El este perfect conceput ca marime si greutate ptr.masina pe care se va monta.

HABITACLU MOTOR SAU MOTORUL NU MAI ARE O RACIRE NORMALA?

NU. Scutul nu influenteaza cu nimic temperatura motorului.temperatura motorului este influentata de ventilator si termostat.scutul are din fabricatie gauri de aerisire sau scurgeri.multe masini sunt mult mai inchise cu scuturile de plastic din fabrica si plasticul nu este bun coducator de caldura, in schimb metalul da.

CU CE INFLUENTEAZA SCUTUL METALIC?

Singurul disconfort pe care il influenteaza scutul este zgomotul.datorita faptului ca este prins de structura masini in cazul in care un tampon motor ,cutie de viteza sau articulatie slaba sau uzata,zgomotul produs de acestea se vor aprofunda in habitaclul masinii.acestea se mai pot manifesta si prin vibratii in habitaclul masinii.o masina fara aceste probleme va va scuti de orice disconfort.

SFATUL NOSTRU

Datorita drumurilor proaste, lipsa parcarilor, obiectelor aruncate la intamplare pe carosabil ,folosirea masinii in scopuri turistice (drumuri de munte si de tara pietruite) si de agrement(pescuit etc.) si nu numai- este util scutul metalic scutindu-va de cheltuieli aferente unei avarii si din experienta stim ca un scut este mai ieftin decat o baie de ulei,conducte etc. nemaipunand manopere si timpul pierdut prin ateliere remediind pagubele.nu platiti un moft platiti o protectie a masinii dumneavoastra.

SFATUL NOSTRU.

Cand cumparati un produs cereti toate detaliile despre acesta.nu va lasati impresionati de pret.in 90% din cazuri preturile fac diferenta calitatatii.trebuie sa invatam sa cumparam lucruri utile si de calitate atat ca produse cat si ca servicii.

 

 

 
Noi dăm personalitate maşinii tale

CONTACT

0726 531 357